Lukassen & Boer gaat digitaal!


Zeer gewaardeerde relaties van Lukassen & Boer,

Vanaf juni 2017 zal Lukassen & Boer het overgrote deel van haar correspondentie alleen nog digitaal gaan verzenden. Uiteraard doen we dit om het milieu te ontzien, kosten te besparen en om onze klanten minder te belasten met stapels post. Naast de digitale verzending zal er voor u vanaf januari 2018 ook een digitale klantomgeving beschikbaar komen. Hier kunt alle belangrijke documenten voortaan terugvinden. Hierbij moet u denken aan polisbladen, aanhangsels, facturen en correspondentie.

We nemen dus afscheid van de verzending per post en hiervoor hebben we uw hulp hard nodig. Het verzamelen van alle (correcte) emailadressen is van groot belang. Op deze pagina kunt u uw gegevens achterlaten en wij zorgen dat deze juist verwerkt worden in uw dossier.

Voor ieder emailadres € 0,50 naar KiKa

Uw medewerking willen wij graag belonen en daarom doneren wij voor ieder emailadres € 0,50 aan KiKa (Kinderen Kankervrij). Alle Lukassen & Boer klanten samen gaan zo zorgen voor een prachtige donatie voor dit belangrijke doel. U laat deze kans toch niet liggen?  

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Het team van Lukassen & Boer

* verplicht veld

kika.JPG

Over KiKa (Kinderen Kankervrij):

KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Meer specifiek streeft KiKa naar:

1.      Verhoging van de genezingskans.

2.      Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).

3.      Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).


Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen.