Nl En 

Travel Directions


De Wederik 10, 3350 CA Papendrecht
T +31 (0) 78 61 51 388 ; E info@lukassenboer.nl 

Per auto vanuit richting Rotterdam:

Vanuit Rotterdam rijdt u de A16 op richting Dordrecht. Vanaf de A16 neemt u de afslag Gorinchem om de A15 richting Nijmegen op te rijden. Vanaf de A15 neemt u afslag 23 en rijdt u de N3 op. Vanaf de N3 neemt u de afslag richting Papendrecht. Vervolgens slaat u rechtsaf om de Burgemeester Keijzerweg op te rijden. Vervolgens rijdt u door tot aan de eerst volgende rotonde waar u de 1e afslag neemt. Daarna neemt u de eerste straat rechts, waarna u nogmaals de eerste straat rechts neemt en rechtdoor blijft rijden tot over het bruggetje. Het meest linkse pand is dan van Lukassen & Boer.

Per auto vanuit de richting Breda:

Vanuit Breda rijdt u de A16 op richting Rotterdam.Vanaf de A16 neemt u afslag 20 en rijdt u de N3 op.Vanaf de N3 neemt u de afslag Papendrecht. Recht voor u ziet u een rotonde waar u links afslaat om de Burgemeester Keijzerweg op te rijden. Vervolgens rijdt u door tot aan de eerst volgende rotonde waar u de 1e afslag neemt. Daarna neemt u de eerste straat rechts, waarna u nogmaals de eerste straat rechts neemt en rechtdoor blijft rijden tot over het bruggetje. Het meest linkse pand is dan van Lukassen & Boer.

Per auto vanuit de richting Gorinchem:

Vanuit Gorinchem rijdt u de A15 op richting Rotterdam. Vanaf de A15 neemt u afslag 23 en rijdt u de N3 op. Vanaf de N3 neemt u de afslag richting Papendrecht. Vervolgens slaat u rechtsaf om de Burgemeester Keijzerweg op te rijden. Vervolgens rijdt u door tot aan de eerst volgende rotonde waar u de 1e afslag neemt. Daarna neemt u de eerste straat rechts, waarna u nogmaals de eerste straat rechts neemt en rechtdoor blijft rijden tot over het bruggetje. Het meest linkse pand is dan van Lukassen & Boer.

Per auto vanuit de richting Den Haag:

Vanuit Den Haag rijdt u de A13 op richting Delft. Vanaf de A13 neemt u de afslag Knooppunt Kleinpolderplein om de A20 op te rijden richting ring Rotterdam. Vervolgens neemt u de afslag Knooppunt Terbregseplein-Ring- Rotterdam om de A16 op te rijden richting Dordrecht. Vanaf de A16 neemt u de afslag Gorinchem om de A15 richting Nijmegen op te rijden. Vanaf de A15 neemt u afslag 23 en rijdt u de N3 op. Vervolgens neemt u vanaf de N3 de afslag richting Papendrecht. Vervolgens rijdt u door tot aan de eerst volgende rotonde waar u de 1e afslag neemt. Daarna neemt u de eerste straat rechts, waarna u nogmaals de eerste straat rechts neemt en rechtdoor blijft rijden tot over het bruggetje. Het meest linkse pand is dan van Lukassen & Boer.