Den Dunnen Bouwonderneming B.V.


Sinds 1 april 1988 levert Den Dunnen bouwkundige producten en diensten in en rond de regio Alblasserwaard. Na voornamelijk georiënteerd te zijn op kleine verbouwingen, onderaanneming en dergelijke, zijn sinds 1990 in toenemende mate grotere projecten in de woning- en utiliteitsbouw gerealiseerd. De werkzaamheden zijn daardoor uitgebreid van uitsluitend verbouwingen en onderhoud in de nabije omgeving, naar nieuwbouwprojecten en eigen ontwikkelingsinitiatieven in en rondom de Randstad.

De variatie aan bouwkundige producten en diensten wordt ondersteund door een eigen timmerfabriek met bijbehorend gemoderniseerd machinepark. Mede hierdoor kan kwaliteit worden gewaarborgd en kunnen kosten worden beperkt. Sinds 2005 is het huidige kantoorpand aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam in gebruik genomen, van waaruit calculatie, werkvoorbereiding, planning e.d. gecoördineerd worden. Sinds de jaren 90 is het personeelsbestand stapvoets uitgebreid en bestaat inmiddels uit 16 werknemers. Daarnaast wordt sindsdien veelal gebruik gemaakt van een groot aantal vaste onderaannemers, waardoor de geambieerde kwaliteit gewaarborgd blijft.

IMG_0196.JPG
IMG_0191.JPG
Werkplaats Den Dunnen

Wat betekenen zij voor de klant?

Den Dunnen is een veelzijdige bouwonderneming welke gespecialiseerd is op de gebieden van particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling, onderhoud en restauratie. 

Binnen deze veelzijdigheid staan klantgerichtheid, vakmanschap en kwaliteit voorop. 

Een individuele en persoonlijke benadering is essentieel om kwaliteit centraal te stellen, waarbij onze ervaring en expertise betrekking heeft op de uitvoering van de kleinste timmerwerken (zoals het vervangen van kozijnen) tot de ontwikkeling van complete woonwijken.