Voor wie


Klanten ..... zonder kunnen we niet! Zij vormen het bestaansrecht van onze onderneming. Iedere dag weer doen we ons uiterste best om bij te dragen aan het succes van hun onderneming. Deskundigheid, maatwerk en plezier, dat zijn drie belangrijke pijlers in de langdurige relatie die wij met onze klanten willen aangaan. 

Het is net als thuis: relaties vragen aandacht en onderhoud. Zo ook bij Lukassen & Boer. Jaarlijks onderhouden wij onze relaties, het liefst in een persoonlijk gesprek. Dat geeft ons de kans uw situatie nog beter te leren kennen en u nog beter van advies te dienen. 

Wij willen u graag voorstellen aan een aantal van onze klanten:

Bunkerstation Papendrecht B.V.

Bunkerstation Papendrecht is sinds 1964 een tankstation voor de binnenvaart gelegen aan de Merwede in Papendrecht. Zij bieden naast de reguliere bunkeractiviteiten ook andere specialiteiten aan.

Ten Holter/Noordam

Ten Holter/Noordam advocaten is een samenwerkingsverband van twee advocatenkantoren in Rotterdam en Dordrecht.
Bedrijven, instellingen en overheden kunnen bij hen terecht voor maatwerk op het gebied van contracten, bouwzaken, overnames en veel meer.

IMG_0178.JPG

Den Dunnen Bouwonderneming B.V.

Den Dunnen is een veelzijdige bouwonderneming welke gespecialiseerd is op de gebieden van particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling, onderhoud en restauratie.

patron slider

Vertom Shipping & Trading B.V.

Vertom is door hun ervaring en expertise een belangrijke speler op de nationale en internationale markt voor goederentransport over water. Hun diensten bestaan onder andere uit bevrachting (ook tankbevrachting), aanbieden van scheepsagenten en het aanbieden van lijndiensten.

IMG_0326.JPG

Stichting Energiehuis Dordrecht

Het Energiehuis is momenteel dé culturele hotspot van Dordrecht en de regio. Zij bieden talloze inspirerende activiteiten aan in de oude elektriciteitscentrale.

IMG_0162.JPG

Wemmers B.V.

Wemmers heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot totaalinstallatiebedrijf. Zij bieden diensten aan op het gebied van ontwerpen, leveren en installeren van o.a. Sanitair en Centrale Verwarmingsinstallaties.

IMG_0283.JPG

Letselschade.com

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland. Zij werken uitsluitend voor slachtoffers of hun nabestaanden.

IMG_0212.JPG

Werkman Autobanden B.V.

Werkman is een van de weinige echt onafhankelijke bandenhandelaren in Rotterdam. Hierdoor kunnen zij hun klanten altijd een product aanbieden met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hun Leveringspakket bestaat uit banden, velgen en alle aanverwante servicewerkzaamheden.