Vertom Shipping & Trading


Vertom is opgericht in het jaar 1974 door Ton Pols. Vertom was destijds gevestigd in het Rotterdamse havenkwartier en bestond uit 20 medewerkers en drie schepen. 

In 1981 volgde een uitbreiding. Zij openden diverse kantoren in België. Midden jaren 80 werden vervolgens de eerste stappen gezet richting de lijndienst naar het Caribisch gebied.

Door de jaren heen hebben zij deze groei weten voort te zetten. In 1999 startte Vertom Shipping UK Ltd. en werden de eerste havenkantoren een feit. In 2010 vond er een fusie plaats met Unity Beheer (UCS) B.V. Dit zorgde voor een flinke toename van medewerkers en activiteiten.

Sinds enkele jaren hebben zij een passende vestigingslocatie gevonden in Rhoon. Het kantoor hier vormt de ideale uitvalbasis. Ondanks de groei zijn zij nog steeds een zelfstandig bedrijf met veel familiaire kenmerken. De naam Vertom is namelijk een verwijzing naar hun eerste boot: de MV Vera Tomson.
Met de ervaring en professionele houding zijn zij inmiddels een belangrijke speler in de nationale en internationale markt voor goederentransport over water. Zij blijven echter ambitieus in het verbeteren en uitbreiden van de dienstverlening.

patron slider
igor-ovsyannykov-151127

Wat betekenen zij voor de klant?

Wie zich tot Vertom wendt, ontmoet een team van 60 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers. Vanuit het kantoor in Rhoon, onder de rook van Rotterdam, bieden zij u expertise op de volgende vlakken:

  • Bevrachting
  • Tankerbevrachting
  • Scheepsagent
  • Lijndiensten

De missie is een innovatieve, onderscheidende en maatschappelijk betrokken onderneming zijn. Zij willen een vooraanstaand Europese bedrijf worden in alle mogelijke vormen van internationaal transport over water.

Zij committeren zich aan het creëren van toegevoegde waarde voor hun klanten, met vertrouwen en transparantie als stevige basis. Dit doen zij door het verstrekken van betrouwbare, innovatieve en kostenefficiënte scheepvaart- en logistieke oplossingen.

Ook streven zij er continu naar om een hoogwaardige en goed presterende organisatie te zijn. Waarbij de focus dan ook continu ligt op de ontwikkeling van competenties.