Lukassen & Boer zoekt versterking!

Altijd al willen werken bij één van de toonaangevende verzekeringskantoren op inkomensgebied? En ook nog eens werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie relatiebeheerder inkomensverzekeringen!

Wie zijn wij?

Lukassen & Boer is een advieskantoor met een duidelijke visie en missie. Onze drijfveer is dat de ondernemer zich optimaal klant voelt. Samen met ons team van 40 mensen zijn we dan ook altijd in touw om bij te dragen aan het succes van de klant. Dit doen wij met adviezen, diensten en verzekeringsproducten die speciaal zijn afgestemd op onze zakelijke relaties. Daarnaast zijn wij vanuit Drechtsteden Zekerheid actief in de markt van service-providing voor aangesloten tussenpersonen. In deze markt voorzien wij een stevige groei op het vlak van inkomensverzekeringen.   

Lukassen & Boer is een kantoor waar het bruist en waar je iedere dag weer voor verrassingen komt te staan. Onze mensen zijn enthousiast, flexibel en werken graag als team.

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een 

Relatiebeheerder Inkomensverzekeringen (36-40 uur)

Functieomschrijving

Als onderdeel van onze binnendienst beheer je zakelijke MKB/MKB+ relaties en aangesloten tussenpersonen op het gebied van inkomensverzekeringen. Je bent administratief verantwoordelijk voor een goede gang van zaken en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen.

Interesse? Wij vragen

De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop, je bent communicatief vaardig en administratief sterk. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent analytisch sterk en je hebt de nodige kennis van inkomensverzekeringen en bijbehorende dienstverlening of bent bereid je dit eigen te maken.

Lukassen & Boer is op zoek naar mensen met passie voor de dingen die ze doen, dat is lastig aan te leren. Kennis daarentegen wel en daar helpen we je graag bij.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van WFT- inkomen diploma of studerend hiervoor
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Pré

  • Kennis en ervaring met ANVA
  • Assurantie A of gelijkwaardig

Wij bieden

Een goed salaris Een collectieve pensioenregeling Diverse aantrekkelijke kortingen op verzekeringsproducten Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Sollicitatieprocedure

Is dit de afwisselende functie die bij je past, dan maken wij graag kennis met jou.
Meer informatie? Kijk op www.lukassenboer.nl of neem contact op met Rogier Jonkman via rogier.jonkman@lukassenboer.nl.