Lukassen & Boer Verenigingsrun


180419run013

De Rabo Clubkasrun is met succes de Lukassen & Boer Verenigingsrun geworden!

De afgelopen jaren heeft Lukassen & Boer, naast de gebruikelijke sponsorprojecten, de pijlen op atletiek gericht door topatleet Roy Hoornweg te steunen in zijn weg naar internationaal hardloopsucces.

Met het overnemen van de Clubkasrun van Rabobank geven we hieraan een logisch vervolg. De Rabo Clubkasrun heeft na 22 jaar voor het eerst zijn opvolging gekregen op 19 april 2018 in de vorm van de Lukassen & Boer Verenigingsrun met Roy Hoornweg als de vaste ambassadeur.

Roy Hoornweg zegt over zijn ambassadeurschap: “Het maakt mij trots dat uitgerekend mijn sponsor Lukassen & Boer zich verbindt aan deze prachtige traditie. Voor mij is hardlopen mijn passie en bron van plezier en geluk in mijn leven. Hoe meer ik dat kan delen met mensen, hoe mooier ik dat vind. Als ik daaraan mijn bijdrage kan leveren doe ik dat graag!”.

Het ondersteunen van het verenigingsleven is een vast onderdeel van onze missie. Met de verenigingsrun stellen we alle verenigingen in staat hun eigen aandeel in onze bijdrage bij elkaar te lopen.

17 april 2019 was de tweede editie van de verenigingsrun en het was wederom een succes! 10 verenigingen hebben met ruim 1700 deelnemers meer dan 2700 ronden gerend. Hieronder vindt u een overzicht van de bedragen die dit jaar door de verenigingen zijn opgehaald.

9 oktober 2020 kon de verenigingsrun in verband met COVID-19 niet plaatsvinden. In plaats daarvan werd het sponsorbedrag van het voorgaande jaar aan de verenigingen overgemaakt om ze juist in die periode een steuntje in de rug te geven. Daarnaast konden de verenigingen aan de verenigingschallenge meedoen om een bonus op hun sponsorbedrag te winnen. Gefeliciteerd VV Drechtstreek met de overwinning!

Hieronder ziet u alle inzendingen:

Bedankt voor alle inzet en wellicht tot volgend jaar!

VV Drechtstreek

VV Drechtstreek.JPG

Volleybalvereniging Flits

vv flits.JPG

Zwemvereniging de Geul

VZ de Geul.JPG

Gymnastiekvereniging Olympia

Olympia.JPG

Korfbalclub PKC

PKC.JPG

AV Passaat

Passaat.JPG