Zorg


Afsluiten van uw zorgverzekering via Lukassen & Boer is voordeliger dan rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Waarom? Omdat wij de zorgverzekering collectief afsluiten en daardoor korting bedingen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid aan om u individueel te verzekeren bij Stad Holland, De Amersfoortse Verzekeringen en Avéro Achmea.

Klik op een van deze logo's voor een premie- en dekkingsoverzicht:

 

 

logo-blue
CZ

 

Logo_VGZ_serviced-by-Aevitae

Ja, ik wil een vergelijkingsanalyse!

Actie 2018: Wilt u graag van zorgverzekeraar wijzigen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Voor slechts € 95,- incl. BTW maken wij voor u een op maat gemaakte analyse. Klik hier voor het aanvraagformulier voor een vergelijkingsanalyse. Op dit formulier kunt u precies aangeven wat u belangrijk vindt voor uw zorgverzekering. Aan de hand van uw wensen zoeken wij voor u het meest geschikte pakket en ontvangt u van ons een uitgebreid advies. Deze analyse is tot uiterlijk 22 december aan te vragen.
 
Wilt u weten wat er aan uw verzekering wijzigt? Klik hier voor de belangrijkste wijzigingen in 2018.

Wilt u besparen op uw zorgpremie? Maak dan uw keuze:
  • U bent verzekerd bij 1 van bovenstaande zorgverzekeraars en u wilt zich bij deze zorgverzekeraar collectief verzekeren? Klik hier.
  • U bent elders verzekerd en u wilt zich aanmelden bij 1 van bovenstaande zorgverzekeraars? Klik hier.
  • Komt u op onze site via Baars Verzekeringen? Vul dan naast bovenstaande opties ook hier uw gegevens in. Klik hier.
  • Komt u op onze site via Reinders Reniers & Partners? Vul dan naast bovenstaande opties ook hier uw gegevens in. Klik hier.