Financiële Planning


Financieel bewust, dat geeft rust!

Lukassen & Boer heeft haar eigen adviesmodel ontwikkeld speciaal voor ondernemers die ook privé hun zaken goed op de rit willen houden. Werkend vanuit volledig financieel inzicht komen we tot goed doortimmerde adviezen.

Het vertrekpunt is altijd financiële planning
Bij Lukassen & Boer zijn wij overtuigd van de noodzaak van een uitgewerkte financiële planning als basis voor al uw financiële beslissingen. De overtuiging gaat zo ver dat wij de keuze ervoor niet aan onze klanten overlaten, maar uit beleidsmatig oogpunt al voor onze klanten hebben gemaakt.

Hieraan zijn consequenties verbonden. Het vraagt namelijk inspanning en een investering van onze klanten. De inspanning bestaat onder andere uit het aanleveren van alle relevante informatie en het goed nadenken over hoe uw financiële doelstellingen er eigenlijk uitzien.

Een investering, omdat wij uw financiële planning niet gratis maken. Een goed uitgewerkt financieel plan vergt al snel een tijdsinvestering van circa 8 tot 12 uur.

Wij realiseren ons dat deze werkwijze niet iedereen zal aanspreken. Mensen die voor de goedkoopste deal gaan en hiervoor stad en land afstruinen zullen niet snel geneigd zijn zich in het begin stadium aan ons kantoor te committeren en dat is wel wat wij vragen.

Commitment bij aanvang
Wij vragen dat van onze klanten. Wij zullen u het eerste gesprek uitleggen hoe wij werken en wat ons belonings- en bemiddelingsbeleid is. In deze fase leert u ons kantoor en onze werkwijze kennen. Na deze kennismaking wordt voor u een opdrachtovereenkomst opgesteld en ter ondertekening aangeboden.

Ons team

Annemieke
Annemieke Brouwer 
Financieel Planner


Ed
Ed Lukassen
Financieel Planner


BJ
Bertjan Scheepbouwer 
Financieel Planner


Voorbeeld website
Niels van Leussen
Financieel Planner