Wat wij u bieden


Bij Lukassen & Boer krijgt u te maken met een overdacht van samenspel van specialisten op de diverse terreinen van ons vak. Marktkenners en verkenners. Wij willen zo snel en deskundig mogelijk inspringen op uw vraag. 

Onze commerciële binnendienst is daarbij de spin in ons web. Dit zijn de medewerkers met wie u als eerste te maken heeft. Zij lopen met u een risicoanalyse door, zorgen voor scherpe offertes maar zorgen ook voor de voorbereiding van de bezoeken van onze buitendienst en de verwerking van de afspraken die daaruit voortvloeien.

Onze buitendienst is van alle markten thuis: breed georiënteerd en deskundig. In dat samenspel ontstaat voor u het beste advies of product dat er is. En onze administratie zorgt voor een soepele, geruisloze en foutloze afwerking van dat alles.

Onderstaand kunt u de diensten vinden waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

 

Schermafbeelding 2018-06-29 om 09.36.57

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen voor de zakelijke markt, dat is waar Lukassen & Boer groot mee is geworden en het vormt nog steeds één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf.

 

Schermafbeelding 2018-06-29 om 09.42.36

Regie op verzuim

Lukassen & Boer ontwikkelde in de afgelopen 15 jaar een geheel eigen concept voor integraal gezondheidsmanagement: NLG Werkvermogen.

 

Schermafbeelding 2018-06-29 om 09.46.44

Pensioenadvisering

Lukassen & Boer is een pensioenadviesbureau waar we met passie en plezier ons werk doen. Bovendien zijn we als samenwerkingspartner van veel accountantskantoren in onze regio een gevestigde naam. Deskundig en creatief. 

 

Schermafbeelding 2018-06-29 om 09.50.00

Financiële Planning

Lukassen & Boer heeft haar eigen adviesmodel ontwikkeld speciaal voor ondernemers die ook privé hun zaken goed op de rit willen houden. Werkend vanuit volledig financieel inzicht komen we tot goed doortimmerde adviezen.